Τρεις γενιές επιστημόνων διαφορετικών ειδικοτήτων μηχαλολόγοι μηχανικοί ,οικονομολόγοι, ΙΤ με πορεία από 2 έως 40 χρόνια στη βιομηχανία του ηλιακού θερμοσίφωνα αποφάσισαν να δουν την επόμενη μέρα στην αγορά.Η ομάδα μας μεγαλώνει διαρκώς και αποκτάμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες μεταφορικές,με εξιδικευμένους τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα έτοιμους να ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για προϊόν μας μέσα σε λίγες ώρες. Έτσι η αρχική ιδέα μας για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλιακών θερμοσιφώνων εξελίχθηκε ραγδαία με την δική σας βοήθεια και πλέον είμαστε μια ομάδα με αυξημένη γκάμα προϊόντων όπως ,θερμοσίφωνες,κλιματιστικά, προϊόντα Ηλιοθερμίας κ.α που εκτός από συσκευές, παρέχουμε ολοκληρωμένες λυσεις θέρμανσης και κλιματισμού.

Γιατί να βάλω ηλιακό θερμοσίφωνα;

Η τοποθέτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα μας εξασφαλίζει δωρεάν ζεστό νερό χρήσης σχεδόν όλο το χρόνο με την επιπρόσθετη ευκολία της άμεσης παροχής χωρίς να χρειάζεται χρήση της ηλεκτρικής αντίστασης του θερμοσιφώνου. Σημαντικό επίσης είναι ότι συμβάλλουμε στην μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και συνεπώς στην μείωση των εκπομπών ρύπων.Σημαντικό πλεονέκτημα του ηλιακού είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει με το ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και να εκμεταλλευθεί τη χρήση του καλοριφέρ.Με λίγα λόγια πάντα μπορούμε να έχουμε ζεστό νερό.

Η επιλογή του κατάλληλου ηλιακού πρέπει να γίνεται με βάση τα άτομα που θα καταναλώνουν ζεστό νερό. Η διεθνής πρακτική συνιστά 40 λίτρα ανά άτομο. Ενδεικτικά λοιπόν έχουμε:
• Για την εξυπηρέτηση 1-2 ατόμων προτείνεται ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας 100 Lt
• Για την εξυπηρέτηση 2-3 ατόμων προτείνεται ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας 120 Lt
• Για την εξυπηρέτηση 3-4 ατόμων προτείνεται ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας 160 Lt
• Για την εξυπηρέτηση 4-5 ατόμων προτείνεται ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας 200 Lt