ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ AEG Haustechnik DDLE LCD

 

Ηλεκτρονικός Ταχυθερμαντήρας AEG ddle LCD 18-21-24KW Μέγιστη άνεση με σταθερή θερμοκρασία και κορυφαία εξοικονόμηση ενέργειας με οθόνη 2 χρωμάτων.

Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος στιγμιαίος Ταχυθερμαντήρας AEG ddle LCD πείθει χάρη στα γρήγορα και ακριβή ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του με την ποιότητα αλλά και την υψηλή άνεση θερμοκρασίας. Με μόνο 93 χιλιοστά βάθος, είναι πολύ συμπαγής και δύσκολα θα σας παρεμποδίσει. Η συσκευή είναι κατάλληλη για την προμήθεια μίας ή περισσοτέρων βρυσών όπως του νεροχύτη της ντουζιέρας του νιπτήρα ή της μπανιέρας. Διαθέτει μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD δύο χρωμάτων ενώ η επιθυμητή θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια. Μόλις επιλεγεί μια θερμοκρασία πάνω από 42 ° C στη συσκευή, το χρώμα της οθόνης από το μπλε γίνετε κόκκινο για να υποδείξει και οπτικά την υψηλή του θερμοκρασία. Σε αντίθεση με τους υδραυλικούς στιγμιαίους ταχυθερμαντήρες νερού με τον LCD ddle εξοικονομείτε έως και 140 ευρώ ετησίως.

TIP

ErP Ready
Oι συσκευές μας είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές και ήδη ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μελλοντικών προτύπων

 

Αποκεντρωμένη θέρμανση νερού εναντίον κεντρικής
Στην αποκεντρωμένη παροχή το ζεστό νερό παράγεται εκεί ακριβώς όπου χρειάζεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται σχεδόν καθόλου απώλειες κατά την κυκλοφορία του νερού προς την βρύση, με αποτέλεσμα να εξοικονομείται πολλή ενέργεια. 36% λιγότερη απώλεια ενέργειας.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο DDLE ECO TD 18/21/24
Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α
Τάση (V) 400V
Ισχύς (kW) 18 21 24
Ρέυμα (A) 29 31 35
Ασφάλειες (Α) 32/32/35 Α 32 35
Θερμοκρασία (oC) 30-60
Προστασία IP 25
Βάρος με νερό (kg) 4.0
Διαστάσεις: ΥxΠxΒ (cm) 48.5×22.6×9.3