ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ-Toyotomi Zen TZN/TZG-24V3 Inverter Κλιματιστικό Τοίχου

Τιμή πώλησης: 900,00 €

Περιγραφή

Toyotomi Zen TZN/TZG-24V3 Inverter Κλιματιστικό Τοίχου

Απόδοση Ψύξης (Btu/h) 22.700 (12.000 ~ 25.000)

Απόδοση Θέρμανσης (Btu/h) 24.300 (11.000 ~ 27.000)

Απόδοση Ψύξης (kW/h) 6,65 (3,52 ~ 7,33)

Απόδοση Θέρμανσης (kW/h) 7,12 (3,22 ~ 7,91)

Βαθμός Εποχιακής Απόδοσης

Ψύξη SEER 5,4

Θέρμανση SCOP Μέσης Εποχής 3,4

Θέρμανση SCOP Θερμότερης Εποχής 4,6

Ενεργειακή κλάση Ψύξης A

Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης Μέσης Εποχής Α

Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης Θερμότερης Εποχής Α++

Τροφοδοσία (Ph-V-Hz) 1-220~240V-50

Αφύγρανση (L/h) 2,6

Παροχή Αέρα Εσωτερικής Μονάδας (Turbo/Y/M/X) (m3/h) 1100/1100/1050/900

Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (Y) db(A) 53

Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας (Υ) db(A) 66

Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (Turbo/Y/M/X) db(A) 48/48/45/42

Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (Υ) db(A) 60

Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας (Π Υ Β) (mm) 998x322x240

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας (Π Υ Β) (mm) 845x695x335

Inverter

Ψυκτικό Υγρό R410A

Ιονιστής

Φίλτρα 1 x Silver Ion, 1 x πολλαπλής δράσης

Λειτουργία Follow MeΛειτουργία Self CleanΛειτουργία TurboΛειτουργία Anti-Cold AirΑπομνημόνευση της επιθυμητής θέσης της περσίδαςΑυτοδιαγνωστικό ΣύστημαΑφύγρανσηΛειτουργία Autorestart

Λειτουργία Self Clean (Αυτοκαθαρισμός) (ξεχωριστό πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο)

Η λειτουργία Self Clean εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο.

Ο αυτοκαθαρισμός πραγματοποιείται ως εξής:
-Aρχικά λειτουργεί η ψύξη στην υψηλή βαθμίδα και δημιουργούνται συμπυκνώματα στον εναλλάκτη.
-Στη συνέχεια λειτουργεί σαν ανεμιστήρας (Fan), ώστε να απομακρυνθούν τα συμπυκνώματα.
-Τέλος ενεργοποιείται η λειτουργία της θέρμανσης (Heating) , ώστε να στεγνώσει και να καθαρίσει εντελώς το εσωτερικό στοιχείο.

Αναμονή 1Watt

Σε κατάσταση αναμονής η κατανάλωση είναι λιγότερη του 1W. Με αυτή τη λειτουργία μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας στην κατάσταση αναμονής έως και 80% ημερησίως σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα κατανάλωσης 4-5W.

Λειτουργία Follow me (ξεχωριστό πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο)

Έξυπνη λειτουργία διατήρησης της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Στην κλιματιστική μονάδα υπάρχουν 2 αισθητήρες θερμοκρασίας. Ο ένας βρίσκεται επάνω στην εσωτερική μονάδα και καθορίζει την προεπιλεγμένη θερμοκρασία και ο δεύτερος βρίσκεται επάνω στο τηλεχειριστήριο και προσφέρει τη δυνατότητα της εναλλακτικής ρύθμισης θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία του χώρου διαφέρει αναλόγως του ύψους, έτσι επιλέγοντας την έξυπνη λειτουργία Follow Me η θερμοκρασία που έχετε επιλέξει θα διατηρείται με βάσει τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική σας θέση και όχι με βάσει τη θερμοκρασία, που επικρατεί επάνω στην εσωτερική μονάδα.

Λειτουργία Anti-Cold Air. Έξυπνη λειτουργία κατά της εισαγωγής ψυχρού αέρα στην λειτουργία ΘέρμανσηςΤο συμβατικό σύστημα αποτροπής ψυχρού αέρα κατά την λειτουργία της θέρμανσης λειτουργεί μόνο βάσει της θερμοκρασίας του εσωτερικού στοιχείου. Με την έξυπνη λειτουργία Anti-Cold Air εκτός από την θερμοκρασία του εσωτερικού στοιχείου λαμβάνεται υπ’ όψιν και η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έτσι λοιπόν όταν αρχίζει η λειτουργία θέρμανσης, η ταχύτητα του ανεμιστήρα ρυθμίζεται αυτόματα από το χαμηλότερο βαθμό προς την προκαθορισμένη στάθμη, ανάλογα με την άνοδο θερμοκρασίας του εσωτερικού στοιχείου και σύμφωνα με την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά την αρχή της λειτουργίας του, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη.

Λειτουργία TURBO (ξεχωριστό πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο)Με τη χρήση αυτής της λειτουργίας επιτυγχάνεται γρηγορότερα η Ψύξη ή η Θέρμανση του χώρου. (4η ταχύτητα).

Απομνημόνευση της επιθυμητής θέσης της περσίδαςΣτα συμβατικά κλιματιστικά μετά τον τερματισμό λειτουργίας τους δεν μπορεί να γίνει απομνημόνευση της τελευταίας θέσης της περσίδας. Στην επανεκκίνηση του η θέση της περσίδας προσαρμόζεται βάσει των εργοστασιακών προδιαγραφών. Τα κλιματιστικά ΖΕΝ διαθέτουν την έξυπνη απομνημόνευση της θέσης της περσίδας έτσι ώστε κατά την επανεκκίνησή του κλιματιστικού να διατηρείται η θέση που ο χρήστης είχε επιλέξει ως ιδανική.

Φίλτρο Silver IonΦίλτρο με σωματίδια Αργύρου. Το φίλτρο αυτό καταπολεμά πολύ αποτελεσματικά τα βακτήρια και περιορίζει την δράση τους καταστρέφοντας την εσωτερική τους δομή.

Φίλτρο Πολλαπλής ΔράσηςΤο φίλτρο πολλαπλής δράσης με τη μοναδική τεχνολογία φιλτραρίσματος που διαθέτει, καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια, τη σκόνη, τη μούχλα, τη γύρη, τον καπνό από τα τσιγάρα.